Havrekuler med sjokolade

processed_IMG_20200719_134035-01.jpeg

NATURENS SMAKER

Jeg har prøvd mange oppskrifter på havrekuler, men denne er absolutt den beste. Like gode til kaffen som i tur-matboksen.

Til 12 - 15 stykker trenger du

100 g smør eller Extra Virgin kokosolje

5 - 8 dadler (kommer an på størrelsen)

3 dl havregryn

2 ss honning

3 ss kakao

3 ss sterk kaffe

Kokosmasse til pynt

  1. Smelt smøret/kokosoljen og ha i dadlene. La blandingen stå litt før du moser den med en stavmikser. Det skal bli en brun og jevn masse.

  2. Ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen.

  3. Kle mmassen sammen til små baller. Og rull de til slutt i Kokosmasse.

  4. Oppbevares i kjøleskap.

Oppskriften er inspirert av Turkokeboka Et Ute av Sigrid Henjum.